Kaip Ištrinti „Facebook“ Anketą?


Perskaitę šį straipsnį žinosite, kaip ištrinti „Facebook“ paskyrą be galimybės ją atnaujinti. Šio veiksmo negalite atlikti naudodami „Facebook“ mobiliąją programėlę.

  1. Eikite į „Facebook“ ištrynimo puslapį. Žiniatinklio naršyklėje įveskite adresą – https://www.facebook.com/help/delete_account ir paspauskite
    • Jei nesate prisijungę prie socialinio tinklo, įveskite savo paskyros el. pašto adresą arba telefono numerį ir slaptažodį, tada spustelėkite – mėlyną mygtuką puslapio viduryje.
  1. Paspauskite po įspėjamuoju pranešimu puslapio viduryje esantį mygtuką .
  1. Dar kartą įveskite slaptažodį. Tai turite padaryti lango viršuje esančiame lauke „Password“.
  1. Įveskite „Captcha“ kodą. Šis kodas yra raidžių ir skaičių derinys lango viduryje ir jį turite įrašyti laukelyje, esančiame po kodu. „Captcha“ kodas – testas, kurio tikslas yra atskirti svetainės lankytoją žmogų nuo roboto.
    • Jei negalite perskaityti kodo, galite spustelėti „Try another text or an audio „Captcha“. Pabandyti įvesti naujai sugeneruotą kodą.
  1. Spustelėkite ir patvirtinkite įvestą kodą. Jei kodas bus teisingas, pasirodys dar vienas iššokantis langas.
    • Jei neteisingai įvedėte slaptažodį ar „Captcha“ kodą, jūsų bus paprašyta bandyti dar kartą.
  1. Spustelėkite iššokusio lango apačioje esantį mygtuką , kad ištrintumėte savo paskyrą. Visiškas paskyros ištrynimas gali užtrukti iki 14 dienų, tačiau po to jūsų paskyra bus visam laikui pašalinta iš „Facebook“.

Dažniausiai Užduodami Klausimai

Kaip galiu visam laikui ištrinti „Facebook“ paskyrą nelaukdamas 14 dienų? 
Jums nereikia laukti 14 dienų, paskyra iš karto dings atlikus šiame straipsnyje nurodytus veiksmus. Šis terminas skirtas tuo atveju, jei apsigalvosite ir vėl norėsite aktyvuoti savo socialinio tinklo paskyrą.

Ar galėsiu vėl prisijungti, jei visam laikui ištrinsiu savo paskyrą?
Ne. Kai visam laikui ištrinsite „Facebook“ paskyrą, ištrinsite visus jos pėdsakus ir nebegalėsite vėl prisijungti. 

Kai ištrinu savo paskyrą, kokį pranešimą gauna mano draugai? 
Nei vienam jūsų kontaktui nebus atsiųstas pranešimas. Jie tiesiog nebegalės matyti jūsų profilio. 

Ar vis tiek galėsiu naudoti „Facebook Messenger“ programą, jei visam laikui ištrinsiu savo „Facebook“ paskyrą? 
Taip, net jei ištrinsite „Facebook“ paskyrą, galėsite naudotis „Messenger“ programėle.

Kaip galiu ištrinti „Facebook“ paskyrą, jei nežinau slaptažodžio? 
Jei nežinote slaptažodžio, negalite ištrinti paskyros. Priešingu atveju atsitiktinai ištrinti kitų paskyras būtų per lengva. 

Ką daryti, jei kažkas sukūrė paskyrą mano vardu? 
Eikite į paskyros puslapį ir spustelėkite elipsės mygtuką šalia „Pranešimas“. Tada spustelėkite parinktį „Pranešti“. Tada galite pranešti apie puslapį, kad kažkas apsimetinėja jumis. Netrukus po to „Facebook“ pašalins puslapį. 

Ar žmonės vis tiek gali matyti mano išsiųstus pranešimus, jei mano paskyra ištrinama visam laikui? 
Taip, žinutės ir nuotraukos vis tiek lieka. Tačiau jūsų vardas bus pakeistas į „Facebook User“. 

Mano paskyra buvo nulaužta ir slaptažodis pakeistas. Kaip galiu ištrinti paskyrą?
Jums nereikia ištrinti savo paskyros, tiesiog reikia pakeisti slaptažodį.

Jei visam laikui ištrinsiu „Facebook“ paskyrą, ar nuotraukos, kurias išsiunčiau draugams asmenine žinute, taip pat bus ištrintos?
Ne, jūs negalite ištrinti tokių nuotraukų.

Patarimas

Galite atsisiųsti savo paskyros duomenis eidami į „Settings“, spustelėdami „General“ ir paspaudę puslapio apačioje esančią nuorodą „Download a copy“.

Comments are disabled.